Eladó Kindle e-book olvasók:
Adatkábel és töltő kábel tartozék.

Ajándék választható tokkal a készlet erejéig.

Árak 15-25.000,- forint között mozognak.

Folyamatosan frissített pontos LISTA, PARAMÉTEREKKEL, ÁRAKKAL megtekinthető itt.

Személyes átvétel: Budapest 22. kerület, Halásztelek, de megoldható Szigetszentmiklós, Szigethalom, Budaörs, ritkábban Érd és a 11. kerület is.

Előre utalás után, vagy a posta költség előre utalása után tudom küldeni házhoz, vagy Foxpost, Packeta, GLS, MPL automatákba.

Telefonon is elérhető vagyok: 06203381164

GY.I.K.:

  • Foxpost díja: 1.500,- forint.
  • Packeta csomagpontra küldve értékbiztosítással: 1.450,- forint, nélküle 1.100,- forint.
  • Házhozszállítás díja: 2.800,- forint.
  • Utánvétellel küldés minden esetben +1.400,- forint.
  • A táblázatban található leírásban szerepel, hogy könyvajánló van-e benne, ez mit takar? Lényegében a saját könyveid listája alatt megjelenik pár aktuális könyv, amit az Amazonról meg lehet vásárolni és le lehet tölteni, ugyanígy a lezárt képernyőn is mutat 1-1 könyvajánlót, amelyik olyan, de olvasás közben nem mutogat reklámokat egyik sem. Tehát nem zavaró, ha pedig nem csatlakoztatjuk wifihez, akkor ezeket egyáltalán nem mutatja.
  • Akkumulátor mennyit bír? Általában mindegyik kiváló akksival rendelkezik, ami annyit jelent, hogy 30 napig bírja 1 töltéssel levett háttérvilágítással. Amennyiben a háttérvilágítás maximumra van állítva, akkor kb. 1 hetet bír. Ahol az akksi jó állapotú, nagyjából ezen értékek felét tudja az e-book olvasó.